PVDF / PE aluminium kompositpanel

PVDF / PE aluminium kompositpanel

Väggpanel, Kompositpanel, Väggbeklädnadstillverkare / leverantör i Kina, som erbjuder PVDF / PE Aluminium Kompositpanel, Dekoration Material & Byggnadsmaterial Aluminium Kompositpanel, Bra Flexibilitet Aluminium Kompositpanel och så vidare.
chatta nu

Produktinformation

Grundläggande information


  • Paneltjocklek: 3mm

  • Funktion: Brandskydd, Antistatisk, Antibakteriell, Mögelsäker

  • Certifiering: CE, ASTM, ISO, Green Leaf

  • Transport Paket: Trä-Box eller i Bulk

  • Ursprung: Taizhou, Kina

  • Ytbehandling: Beläggning

  • Aluminiumtjocklek: 0,15 mm

  • Användning: Extern vägg, Gardinmur, Inredning, Reklam


  • Specifikation: 1220 * 2440mm; Anpassad tillgänglig

  • HS-kod: 760611

Produktbeskrivning

PVDF / PE aluminium kompositpanel

Aluminium kompositpanel är ett nytt material efter att en seriös aluminiumoxidplåt används som yta som har polerats och belagts med lack. Polyetylen är dess kärnskikt.
Aluminiumplattan består av två olika materialtyper (metall och icke-metall), den behåller den ursprungliga materialkompositionen (aluminium, nonmetallpolyetenplast) huvudegenskaperna, För att övervinna bristerna i det ursprungliga materialet och erhöll många utmärkta material egenskaper, såsom lyxig, dekorativ, färgstark väderlek, korrosionsbeständighet, motståndskraft mot slag, eld, fukt, ljudisolering, värmeisolering, stötdämpning; lättvikt, lätt att lägga Forming, enkel transport och installation, kan snabbt anpassa konstruktionskaraktärerna, dessa egenskaper utökar bred applikationsutsikter för aluminiumplattan

. Aluminunm-plastpanelstrukturStandard storlek

Standard storlek 1220 * 2440 * 4 mm
Tjocklek 2mm ~ 8mm
Längdområde mindre än 6000 mm
Bredd tillgänglig 900mm ~ 2000mm
Aluminiumhudtjocklek 0.1mm ~ 0,6 mm
Färger Aluminium kompositpanel
har mer än 100 färger till valet, RAL & PANTONE acceptabelt
Beläggning PE, PU, PVDF, FEVE, NANO, Anti-bakteriell, Anti-Static, Anti-Scratch .....
Förpackning Trälåda eller i bulk
Leveransdatum standardfärg, behöver 7-10 dagar, speciell färg och bredd behöver 25 dagar
Produktionslinjer 10 produktionslinje


Produktegenskaper :

1.ECONOMY
Med den som används av aluminiumplattor av hög kvalitet, är det uteslutet med långvarigt underhåll, vilket har sparat underhållskostnaderna för modemhöga konstruktioner. På grund av den allvarliga föroreningen i städerna i vårt land, kan de behöva vara manitained och rengöras serveral år senare. Rengöring lätt rengörbar, De kan rengöras av neutralt rengöringsmedel och rent vatten och komma ut att vara fe ny efter rengöring.
2.DURABILTY
Fluorkarbonbelagda kompositpaneler av aluminium-plast är utrustade med hög hållbarhet, Bra motstånd mot väder, hög temperatur, slitage och förorening etc.
3FLANTNESS
Aluuminum-plasitiska paneler ges en jämn yta för att uppfylla toppmodern njutning av modernkonstruktioner,
4. LIGHT VIKT
Aluminiumplastpaneler är sammansatta av aluminium och plasitics.which är lättare än andra dekorationsmaterial, för att underlätta installationsarbetet och förkorta byggnadsperioden.
5. Lätt installation
Aluminiumplastpaneler kan enkelt klippas, räfflas och böjas i båge eller högglansade former för att uppfylla kraven på dekoration.
6. INGEN INFLAMMABLE  
De icke-brandfarliga yttre aluminiumskivorna skyddar polyetenkärnmaterialet och avskärmer värmeledningen i de första stadierna av förbränning, med fiame-resistens upp till internationell standard.
7.DESIGN PRESTANDA
På begäran av kunderna kan alminum-plastpanelen göras till fina färger och former för att möta arkitekternas ursprungliga design, vilket ger perfekt dekret
8 . ENVIONEMENTAL-FRIENDIY
Inga förändringar i ytbeläggning utan miljöförorening.


Ansökan:
Används ofta i dekorativa projekt, speciellt för inomhus- och utomhusdekorationer, till exempel Heminredning, Flygplats, Stationer, Banker, Hotell, Biografer, Stadioner, Skolor, Restauranger, Bibliotek, Sjukhus, Kontor, Kedjebutiker, Köpcentrum och andra offentliga byggnader .
Förfrågning