PE Coating A / B Brandsäker Aluminium Komposit Gardin Vägg

PE-beläggning Brandbeständig Gardinmur Brandbeständig ACP är förening med övre / undre lager av aluminiumplattor med oorganisk komposit flamskyddsmedel, brandbeständig kärna, efter sammansättning av polymerfilmen, dubbelsidig målning och bakplåtförening. Det tillämpas allmänt på att bygga gardin väntar ...
chatta nu

Produktinformation

PE Coating Brandbeständig Gardinmur

Brandbeständig ACP är sammansatt av övre / undre skikt av aluminiumplattor med oorganisk komposit flamskyddsmedel, brandbeständig kärna, efter sammansättning av polymerfilmen, dubbelsidig målning och bakplåtförening. Det tillämpas allmänt på att bygga gardin väntar med höga brandbeständiga krav. Det är tredje generationen som ersätter importerade produkter gardin vägg ACP och inredning ACP. Brandbeständig ACP har inte bara alla fördelar med normal ACP utan även utmärkt brandsäker. Det överensstämmer med GB8624 B1 och A2 brandbeständig standard, LSOH, halogenfri, ingen giftig gas, hård kärna, lätt bearbetning och installation.

◎ Funktion:

① Anmärkningsvärd brandbeständig prestanda

Med högpresterande LSZH-kärna kan 4mm ACP ha råd med 2O-3Omins under den positiva effekten av 1200-1500 graders flamma. Enligt GB8624-2OO6 "byggnadsmaterial förbränning prestanda av klassificeringsmetod", det är B1 nivå flamskyddsmedel och få igenom NFTC-certifiering.

② Super Weather förmåga

För PVDF-beläggningsfördel som korrosionsbeständighet, fläckmotstånd och väderförmåga, oavsett hur varm sol eller frysning som snöstorm, är vår brandsäkra ACP oskadd i sitt ursprungliga perfekta utseende.

③ Super peeling styrka

Med högpresterande flamskyddsmedel är det viktigaste tekniska indexet, peelstyrkan högre än den icke-brandbeständiga panelen med 10% mer. Det skälls 2O cykler med temperaturer från 40 ° C till 80 ° och utan några kraftförändringar.

④uniform beläggning, färgvariation:

Beläggningen vidhäftar att binda metaller väl efter omvandlingsbeläggning och aluminiumfolie. Mer enhetlig och färgstark, mer valbar och personliserad

⑤ Hög styrka

Med kraftig slagmotstånd, hög seghetskvalitet av högsta kvalitet har ACP skador i blåsigt och sandigt område.

⑥ Enkel underhåll

Lätt att rengöra, även i vissa tyngre föroreningsområden kan brandskyddad ACP rengöras endast med neutrala renare. Håll det nytt efter varje rengöring.

◎ Tillämpningsområde:

Brandbeständig ACP är ett idealiskt material för allmänt bruk inom inredning och exteriör gardin väggdekoration, som utställningshallar, stora mottagningsrum.

butiker, kontorsbyggnader, hanks, hotell, vandrarhem och lägenheter; Den används för att dekorera innerväggar, tak, badrum, kök, balkonger,

skyltar, tunnlar, tunnelbanor, telefonbås, segling och annan industriell användning.
Förfrågning