Aluminium kompositbräda prestanda

- May 10, 2018-

Super stripping grad

Kompositpanelen av aluminiumplast adopterar en ny process och förbättrar peelingstyrkan hos den centrala tekniska indikatorn på aluminiumplastkompositpanelen till ett utmärkt tillstånd vilket förbättrar ytligheten och väderbarheten hos aluminiumplastkompositpanelen.

Materialet är lätt att bearbeta

Vikten av kompositplatta av aluminiumplast är endast ca 3,5-5,5 kg per kvadratmeter, så det kan minska skadorna orsakade av jordbävningsdisplayen och det är lätt att hantera. Dess överlägsna byggnadsegenskaper kan uppnås genom enkla träbearbetningsverktyg för skärning, skärning och hyvling. Kant, böjd i olika former, rätvinkliga, med konstruktören, för att göra en rad olika ändringar, enkel installation, snabb och reducera byggkostnader.

Utmärkt brandprestanda

I mitten av aluminiumplastpanelen finns ett flamskyddsmedel av PE-plastkärna, på båda sidor är det extremt svårt att bränna aluminiumskiktet. Därför är det ett brandsäkerhetsbeständigt material som uppfyller kraven på brandbeständighet i byggreglerna.

Effektmotstånd

Hög slaghållfasthet, hög seghet, ingen skada på toppskiktet, stark slagmotstånd och ingen skada på grund av vind och sand i områden med stor vind och sand.

Super väderbeständighet

Tack vare sina unika fördelar med användningen av KYNAR-500-baserade PVDF-fluorkolväten och väderlek kan den användas i upp till 20 år utan att skada det vackra utseendet i varm sol eller kall snö. blekna.

Uniform beläggning

Efter kemisk omvandlingsbehandling och tillämpning av Henkels filmteknik är vidhäftningen mellan färg och aluminiumplast panel enhetlig och färgerna är olika, vilket gör att du kan välja ett större utrymme och visa din individualitet.

Lätt underhåll

Aluminiumplastpaneler har förbättrat sitt motstånd mot förorening avsevärt. Kinas stadsförorening är allvarligare. Efter några års användning måste den bibehållas och rengöras. På grund av dess goda självrengörande egenskaper är det bara nödvändigt att använda ett neutralt tvättmedel och rent vatten. Efter rengöring blir plattorna permanent nya.

Enkel bearbetning

Aluminiumplast är ett bra material för enkel bearbetning och gjutning. Det är en utmärkt produkt för att driva effektivitet och vinnartid. Det kan förkorta byggnadsperioden och minska kostnaderna. Aluminiumplastpaneler kan skäras, skärs, räfflas, bandsågas, borras, bearbetas och försänkas, kallformas, kallvalsas, kallvalsas, nitas, skruvas eller limas.

1, bra väderbeständighet, hög hållfasthet, lätt underhåll.

2. Konstruktionen är bekväm och byggnadsperioden är kort.

3, utmärkt bearbetning, värmeisolering, ljudisolering och utmärkt brandprestanda.

4, bra plasticitet, slagmotstånd, kan minska belastningen på byggnaden, bra stötdämpning.

5, slät, ljus och stark.

6, för att välja fler färger.

7, bearbetningsutrustning är enkel, bearbetning på plats.

8, blommor och mönster kan anpassas produktionen