Applikationsutveckling av metallkompositmaterial

- Sep 08, 2017-

Metallkompositteknik kan spela fördelarna med varje materialgrupp, uppnå optimal fördelning av materialresurser, spara material av ädla metaller, uppnå en enda metall kan inte uppfylla prestandakraven, den kan ersätta importen och fylla luckorna i hushållet, men har också ett brett utbud av applikationer, med goda ekonomiska och sociala fördelar, Enkel åtkomst till alla aspekter av stöd och hjälp. som utveckling av kompositmaterial av rostfritt stål har varit National Commission and Reform, ministeriet för vetenskap och teknik aktivt stöd, förespråkade högteknologiska projekt.

Utvecklingspotentialen hos den traditionella metalkompositen förbättras på grund av funktionen hos den heterogena metallkompositen och dess låga kostnad och breda tillämpning. Med förstärkningen av genomförandet av den nationella miljöskyddspolitiken har tillämpningen av sällsynta metallkompositer i avgasreningsutrustning för elavgaser ökat, medan lokaliseringen av den kemiska industrin har accelererats kraftigt och utvecklingen av sällsynta metallmaterial har gett upphov till ett bra tillfälle för utveckling.

Stödet från den nationella industripolitiken, den höga tekniska barriären och efterfrågan på industriell uppgradering ger ett brett utrymme för industrins utveckling. Metallkompositplatta är ett lager av metall som är täckt med ett annat metallkort, har uppnått användningen av effekten (korrosionsprestanda, mekanisk hållfasthet etc.) under förutsättning att spara resurser, minska kostnaden för effekten.